Glamorous-Hairextensions

Werkwijze

Het intakegesprek

Graag nodig ik je eerst uit voor een vrijblijvend intakegesprek bij Glamorous-Hairextensions. Tijdens dit gesprek staan jouw wensen en de mogelijkheden centraal.
Op basis van jouw wensen en mogelijkheden geef ik je een professioneel en passend advies. Dit advies heeft betrekking op het aantal hairextensions, de kleur(combinaties) en de lengte.
Het gesprek is vrijblijvend, dus je bent na de intake niet verplicht om een afspraak voor de behandeling in te plannen.


De behandeling

Het zetten van de hairextensions gebeurt door middel van een warmtetang. Glamorous-Hairextensions gebruikt uitsluitend professionele apparatuur voor het beste resultaat. Middels deze methode blijven de hairextensions lang en goed zitten.

Het in model snijden van de hairextensions is bij de behandeling en de prijs inbegrepen.

Na de behandeling ontvang je een advies met betrekking tot de verzorging van je hairextensions. Zie ook het kopje 'Verzorging' op de website.
20190412_151303.jpg

Kleurenring hairextensions

De hairextensions zijn in deze 'natuurlijke' kleuren leverbaar. Tijdens het intakegesprek kijken we welke kleur het beste past en naar je wens is.


PHOTO-2019-01-23-16-26-45.jpg

Verwijderen van hairextensions

Het verwijderen van hairextensions dient met de juiste zorg te gebeuren. Glamorous-Hairextensions werkt voor het verwijderen van hairextensions met een goede verwijdervloeistof en een daarvoor geschikte tang. 

Het verwijderen van de hairextensions gebeurd met dit 'quick remover pistool'. Op deze manier beschadigd het eigen haar en hoofdhuid niet. 

Onder het kopje 'Prijzen' op de website vind je de prijzen voor het verwijderen van je hairextensions.